blogg

Stora tankar – liten kropp!

Vincent kollar pop- och schlagerdängor på Youtube efter en lyckad shoppingrunda. Idag har vi nämligen handlat avslutningskläder och gissa om han var nöjd över att helt få bestämma själv (inom rimliga prisgränser). Det var han! Det blev en Elsa-klänning i förtrollande tyll, som han förälskade sig i vid första ögonkastet. 

Men tillbaka till Youtube och musiken. När han satt där och zappade mellan olika klipp dök det upp ett med den omtalade Conchita Wurst. Ni vet den omtalade artisten från Eurovision. Och så lös det upp så där i ögonen på Vincent som det bara gör ibland. När det verkligen är något speciellt. “Det där är en kille som är en tjej mamma!”, sa han och kollade innerligt och leende mot mig. Och så såg han så där fantastiskt lycklig och hoppfull ut så att mammahjärtat inte kan göra annat än att svämma över. 

Och nej, jag vet inte vad hans tankar kommer att leda till, men jag låter honom bejaka sina känslor och tankar, utan att skämmas.

Så mycket kärlek i en så liten kropp! 

Vill ni rösta fram min blogg till bästa svenska familjeblogg så får ni gärna rösta på mig på nummer 107 i den långa listan.

Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.