blogg

Smart mobil – en helt ny nivå!

Så igår natt, ja ganska exakt ett dygn sedan i skrivande stund, landade vi på svensk mark igen. Jag visste ju att det skulle innebära en meteorologisk chock och att vädergudarna inte ville som jag, men usch och fy! Riktigt vidrigt väder; regn och kallt! Som om inte det vore nog ville inte mobilen fungera väl tillbaka i Sverige. Den sökte och sökte efter nät, men inget fungerade. Efter långa samtal med kundtjänst stod det klart att mitt simkort bestämt sig för att ge upp på flyget hem. De tror att kortet eventuellt fortfarande försöker koppla mot spanskt nät trots att vi är tillbaka i Sverige. Total förnekelse alltså. Smartare telefon får man leta efter! Tro mig, jag strejkar också, inombords. 


Eftermiddag, kväll och nu natt har spenderats hos väninna som precis fyllt år. Efter en mysig kväll med prat och fantastisk mat är jag nu jättetrött och det är dags att säga godnatt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.