blogg

En multifunktionell cykelvagn!

—- I samarbete med HTS Safety —-

När jag kom hem från sjukhuset häromdagen hade det i särklass största paketet jag någonsin fått levererats till min dörr. I samarbete med HTS Safety har jag fått den stora äran att testa en av deras cykelvagnar; Hamax Outback. Den vi testar är lite mindre med plats för ett barn, eftersom att jag bara har Vincent så kändes det mest praktiskt. För den större familjen finns det även en modell större med plats för två barn. 

Eftersom att min fot är dålig nu så har jag inte kunnat cykla med den, men vi har däremot testat den som vagn, som den också fungerar som. 


Vagnen är extremt lättkörd och har bra plats för påsar eller annan last och den var tillräckligt stabil för att fungera stöd till mig till och från affären. Just detta med att den är lättkörd är verkligen ingen överdrift. Trots att Vincent nu väger en del så känns inget av den tyngden när man kör vagnen.

Vincent var också supernöjd och satt jättebra i vad han snart kom att kalla “sin rymdfarkost“. 

Ser verkligen fram emot att testa den till cykeln! 

(Och trots att detta är ett sponsrat inlägg är åsikterna helt och hållet mina.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.