hotell recensioner resor

When in…Göteborg!

—   detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med företaget i texten, men åsikterna är mina egna   —

I höstas fick jag bo en natt på Scandic Rubinen och deras Bloggers Inn. Det var visserligen en svit och lite mer påpassat än det är i vanliga fall, men hotellet var verkligen en vinstlott och jag hade gillat det även utan all överflödig lyx. För er familjer som funderar på hotell i Göteborg så kan jag verkligen rekommendera detta. Till de största fördelarna hör förstås det centrala läget direkt på Avenyn, men också den goda och generösa frukostbuffén, liksom lekhörnan i direkt anslutning till den. Dessutom upplevde jag att personalen över lag var väldigt service minded och de var måna om att allt var bra. (Jo, jag vet, de visste att jag är bloggare och att jag skulle skriva om vistelsen, men hotellet är för stort för att trimma all personal till att vara trevlig av en tillfällighet styrd av min ankomst så jag vågar påstå att gästfriheten var genuin.) bloggers inn6 bloggers inn5bloggers inn2bloggers inn3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.