blogg resor

Vi är i Malmö!

Vid tio i morse kom vi till Malmö för en liten minisemester och nu tolv timmar senare har vi ganska nyss kommit tillbaka till hotellet. Dagen blev en aning längre än jag först hade trott så vi checkade inte ens in förrän nu på kvällen, men vilken underbar dag vi haft! Dagen har bjudit på bästa högsommarvärmen och vi har spenderat timmar med att bada i plaskdammen i Folkets Park, men också lekt i roliga lekparker och tittat barnteater. Mycket mer om allt det imorgon!

P1010169

Nu är vi riktigt trötta, men så nöjda med vår första dag i Malmö. Som om inte det vore nog fick vi oss dessutom en wow-upplevelse av rang när vi öppnade dörren till vårt rum. Det var ungefär tre gånger större än hotellrum är mest, förutom säng fanns en soff- och fåtöljgrupp i vardagsrumsstil och dessutom en office-hörna i ytterligare en vinkel av rummet. Vincent var nog mest imponerad av tv:n, men undertecknad vill inget hellre än att krypa ner i den inbjudande sängen.

P1010163

Sist men inte minst måste jag bara nämna läget; “vårt hotell” Mäster Johan ligger bara ett stenkast från Lilla Torg, på en urmysig gata bland andra hus i samma pitoreska stil. Dessutom tog det inte mer än max tio minuter att gå hit från Centralstationen och mer centralt kunde vi antagligen inte bo. Behöver jag ens skriva att jag är nöjd!?

Nu natten – och imorgon mer bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.