blogg resor

Världen för våra fötter!

Att ta beslutet eller initiativet till att bli professionell resebloggare är att välja världen som arbetsplats. Det är en dröm, en möjlighet och ett privilegium. Men det är också mycket jobb, ett stort engagemang och en brinnande äventyrslusta. För den som inte kan skriva under på allt det kommer resebloggandet bli svårt och snarare kännas som en börda än något positivt. Ta med i beräkningen att ditt “yrkesval” kommer att ifrågasättas för sedan när är “bloggare” ett riktigt jobb? Som i de flesta fall som egenanställd har du lite eller ingen fritid. Även din fritid blir jobb och allt ska dokumenteras, berättas och delas med andra. Det är ett val du gör som bloggare!

Att som jag reseblogga med barn innebär att dela ditt jobb, men också den otroliga resan, med det bästa du har. Jag ser det som lyx och är övertygad om att lära känna andra och fler kulturer kommer att berika min son. Han har ju redan vid fyra års ålder hunnit med en hel del resande och hittills kan jag bara se hur det fått honom att växa och gett honom stora fördelar inför framtiden.

För oss är resebloggandet en möjlighet att kombinera jobb med passion och livsfilosofi. Då jag bloggat aktivt och framgångsrikt i över tio år kändes resebloggen som det naturliga steget och ett sätt att landa – att knyta ihop påsen. Det är ett medvetet och aktivt val som jag brinner för och känner mig stolt över. Jag väljer världen för våra fötter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.