blogg

Vad gör jag? 

Ja om ni funderar över det så är det verkligen inte konstigt, en högst befogad fråga. Och sanningen är den att jag inte gör så mycket, men jag tänker, funderar och drömmer väldigt mycket. 

Dessutom planerar och lägger jag grunden för MODERNFAMILY. (In och tjuvkika!) Som ni kan se där växer familjen och förutom det som avslöjas och presenteras där idag är även BULLMAMMA ett nytillskott.

Vincent har fortfarande sin kateter och det skulle ha gjorts en undersökning för två veckor sedan för att undersöka blåsans nervfunktion, men på grund av urinvägsinfektion så blev det framskjutet till nästa vecka. När jag vet varför Vincent har de problem han har och vad vi har att förhålla oss till kommer jag enklare att kunna ta beslut om framtiden. (Främst var vi ska bo.) Jag har också en tid med min reumatolog i slutet av månaden som jag verkligen hoppas även ska ge mig mer svar om min sjukdom, för just nu så är det så många frågetecken. 

Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.