blogg

Utflyktsdag – Stockholm med barn!

Igår hade vi planerat en riktig superdag med båttur och besök på Junibacken. Och det blev verkligen en superdag! Men jeeesus så trött jag var redan efter en tredjedel av dagen, haha. 

Vi började dagen vid Strömkajen mitt emot Grand Hotel. Det var därifrån Strömma-turen ‘Under Stockholms Broar‘ avgick. Dryga två timmar på vatten väntade och Vincent var förstås både otålig och uppe i varv. 

Väl iväg blev det en väldigt mysig dag; Vincent var fascinerad över vågorna, Gröna Lund, Vasamuseet och slussningarna, medan jag älskade lugnet och att få se så mycket av Stockholm.

 
Eftermiddagen spenderade vi på Junibacken och det var som vanligt en riktig hit! Vincent lekte i timmar och han hann dessutom med att skrämma livet ur mig genom att försvinna så vi tappade bort varandra under sisådär tio till femton minuter. Älskade förbaskade unge! 

Lyckligtvis hittade vi varandra och han tyckte förstås inte att det var så allvarligt. Jag var ju där, någonstans. 


Planerar en artikel med tips på roliga saker att göra med barn i Stockholm, men den kommer lite längre fram. Kan till dess verkligen tipsa både om Junibacken och Strömmas båtturer.

(Vlogg är på väg!)

Kram på er!

One thought on “Utflyktsdag – Stockholm med barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.