blogg

Tillbaka till verkligheten.

Ja den här helgen blev verkligen inte vad jag hade trott. Fredagens dåd försatte nog oss alla i något slags vakuum av nyhetstörst och behov av förståelse. En jakt på det omöjliga. För förstå det kommer vi aldrig att göra. 

Helgen har vi spenderat hos min mamma på landet och redan på vägen dit i onsdags kände jag en obehaglig yrsel, som jag dock var väl bekant med sedan tidigare. Min sjukdom brukar ju påverka även balansen så det i sig var ju inget konstigt. 

Så kom måndagen och vi skulle åka hem, men då, igår, var yrsel, illamående och problemen med nervsystemet så illa att vi snällt fick stanna en dag till. Det blev en heldag i sängen.

Idag är i alla fall yrseln bättre och vi sitter på ett tåg tillbaka till Stockholm. I eftermiddag väntar ny telefonkontakt med neurologen och tur är väl det för onsdagens läkarbesök var inte mycket att hurra för. Fler frågetecken än svar. Ännu en gång. Läkaren hade dessutom samtidigt som mitt besök både bakjour och neurologkonsult så det ringde i någon av de fyra telefonerna hela tiden och hon och vi kom av oss hela tiden. Det var också därför jag inte skrev om besöket, för än en gång gick jag därifrån besviken.

Önskar er en fin dag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.