blogg

Tänk så lätt..!

Tänk så lätt det kan vara att sitta på andra sidan bordet, stå utanför och komma med bra råd. 

Jag pratar om sjukvården och speciellt den Vincent är i behov av. Jag ringer återigen urologmottagningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Jag ringer för att det är fredag och för att jag inte vill spendera helgen på akuten. Jag vill att de ska skicka hem oss från akuten för att det är bra och i vetskap om att det inte kommer att innebära några som helst problem att vänta till nästa vecka. 

Istället får jag ett ‘vänta’ och ännu ett ‘blir det värre får ni åka in till akuten och spola i helgen’. 

Och det är förstås precis det man vill undvika. Redan på torsdagen och fredagen. Men nej. De tar inte det säkra före det osäkra. De sätter inte patienten först – som de säger.

Det är sorgligt! 

(Går inte in på detaljer för det är helt onödigt, tror budskapet går fram.) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.