blogg

Springa med barn!

Som ni vet så älskar jag att träna. Hela mitt liv kretsade kring dans och träning innan jag blev sjuk och sedan dess har jag verkligen försökt att komma tillbaka. På alla sätt. Nu har jag testat igen och hoppas verkligen att kroppen håller. Idag var första gången Vincent aktivt deltog. Vi sprang tillsammans, i sakta mak, men jämn takt i två kilometer. Han var superduktig, men kände sig skeptisk till svetten som lackade, haha. För mig kändes det fantastisk, förutom att knäna gjorde ont, så kändes formen jättebra. Jag hade nog klarat två kilometer till. Men. Stort men. Jag vet ju att det ibland kommer en eller två dagar efter. 

Men nu gäller det att jag inte tar mig vatten över huvudet. Jag har nämligen en tendens att göra det. Jag har så svårt för att göra något halvdant eller litegrann, men ska jag klara att träna något alls kommer det vara direkt förödande, så jag hoppas nu kunna hålla mig i skinnet. Det är bara det att jag saknar träningen så fasligt mycket och jag saknar min före detta vältränade kropp. 

Kram på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.