blogg

Söndagspromenad i snön!

Det har i ärlighetens namn varit en ganska tråkig söndag, men vi gav oss i alla fall ut på en promenad. Snön ligger fortfarande vit på marken även om det inte är särskilt mycket den här omgången. Det är sådär råkallt på ett outhärdligt sätt och ansiktet gör ont hos känsliga typer som mig. (Kanske inte kommer som någon överraskning men jag är inte så glad i vinter.)

Jag försöker verkligen finna inspiration i den gråa kylan, tänka glada och roliga tankar, men de för mig bara till varmare breddgrader. Jag går plikttroget ut i parken med lilleman, men avskyr kylan. (Att mina leder gör samma sak gör inte saken bättre.)

Men fina bilder blev det i alla fall och Vincent fick komma ut, vilket är det viktigaste (Vincent alltså, bilderna kommer på en stark andraplats).

Hoppas att morgondagen bjuder på tjugofem grader och sol!

Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.