hotell recensioner

Recension: Scandic Stora Hotellet

—- Detta är ett sponsrat inlägg, men ALLA åsikter är som vanligt mina egna. —-

Natten till avfärd från Skavsta hade vi den stora turen att få bo en natt på Scandic Stora Hotellet i Nyköping. Hotellet ligger mitt i centrum, i direkt anslutning till gågatan, och med promenadavstånd (även med väskor, vagn och barn) till busstationen där bussen till flygplatsen går. Otroligt praktiskt!


Som vanligt levererade Scandic vad det gäller att tänka på barnen med både ritkit och yatzyspel. Vincent var hur nöjd som helst. Summan av kardemumman blir ju då att även mamman blir extra nöjd så win-win.


På hotellet fanns också en jättemysig relaxavdelning med jacuzzi som även den uppskattades av liten, som hade den helt för sig själv. Precis bredvid relaxavdelningen fanns även ett väl utrustat och fräscht gym och i min mening hade hotellet det man kan önska till väldigt bra standard.

Personalen var dessutom trevlig, tillmötesgående och hjälpsam och Nyköping bjöd på bra väder! 


Frukosten var i bufféform och även den till stort belåtande. Där fanns allt man vill ha och förväntar sig och det smakade väldigt gott. Kaffet var också bra – viktigt vid tidiga morgnar är extra viktigt! 

Sist, men absolut inte minst, måste jag nämna sängen. Så fantastiskt skön!, dessutom med fjärrkontroll för att kunna justera höjd på huvud- och fotända. Jag hade nog aldrig lämnat mitt sovrum om jag hade en sådan hemma. UNDERBAR!

Det enda jag saknade på hotellet var fler kontakter/eluttag. Kan låta larvigt, men fanns väldigt dåligt och ej heller intill sängen.

Kan med andra ord varmt rekommendera Scandic Stora Hotellet i Nyköping och trots att detta är ett sponsrat inlägg är alla åsikter mina egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.