hotell recensioner resor

Recension: Hotell Mäster Johan

—   detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med företaget i texten, men åsikterna är mina egna   —

Under vår vistelse i Malmö bodde vi på Hotell Mäster Johan. Hotellet låg inte långt från Centralstationen i ett väldigt mysigt kvarter alldeles bredvid Lilla Torg. Som ni läst i ett tidigare inlägg vet ni redan att jag var imponerad av vårt hotellrum, men det slutade faktiskt inte där. Hotellet var smakfullt renoverat, men hade bevarat äldre detaljer som gav hotellet sin själ. Byggnaden i sig är fantastisk med en öppen del i mitten där man på entréplan också finner frukostmatsalen. Vincent var imponerad av de skulpturer som fanns i entrén och jag av bemötandet och hjälpsamheten. Till och med efter att jag checkat ut och behövde skicka ett paket fick jag hjälp utöver det vanliga. Malmös vänlighet genomsyrade verkligen allt och alla.

Låt oss börja med frukosten; att frukostmatsalen var så otroligt vacker blev pricken över i på en riktigt bra hotellfrukost. Den var på inget sätt överdådig, men hade allt man kunde önska sig. Juicerna var fantastiskt goda, det fanns ett bra utbud av goda bröd och det fanns också ett varmt utbud med klassiker som ägg, bacon, bruna bönor och äggröra. Självklart fanns också yoghurt, ett stort utbud av ostar (till min stora glädje) och mycket annat. Jag saknade inget på buffén och Vincent var som vanligt nöjd med bacon, ägg och salami!

P1010214

Rummet i sig var stort och riktigt fint, ljust och rymligt. Perfekt för familjer! Det fanns tillräckligt med yta för att leka, men också skrivbord för att kunna jobba på ett smidigt sätt och soffhörna för lite relax. Sängen var fantastisk! Det är något med hotellsängar som gör att man skulle kunna stanna för alltid! Denna var verkligen inget undantag. I övrigt fanns allt man kunde behöva såsom hårtork och strykjärn, för att nämna det allra viktigaste. Rummet var också utrustat med en imponerande teve, om man ska tro lilleman, och badrummet var rymligt och fräscht med badkar. Älskade den lilla detaljen med badankan på badkarskanten och det gjorde förstås Vincent också – charmig detalj!

P1010191

Stora plus med hotellet, utöver läge och gästfrihet, var att de hade cyklar för uthyrning och gymkort till utlåning på närliggande gym. Dessutom var det otroligt tyst och jag anar att det berodde på att rummet hade dubbla dörrar för att stänga ute eventuella ljud.

Jag rekommenderar varmt Mäster Johan för er som ska övernatta i Malmö och alla åsikter är mina egna!

P1010212

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.