blogg

Pratglad son på glassjakt!

Idag har varit en sådan där dag då han pratar nonstop. Och det är ju okej, men det blir också väldigt intensivt. Så när det var dags att duscha såg jag min chans (och han sin), men hann knappt in innan han satte sig mitt emot duschen och tyckte att det var ett bra ställe att vänta på. Jag bad vänligt men bestämt om att få vara i fred, något han motvilligt gick med på efter en stunds argumentation. Istället satte han sig direkt utanför och började spela på en gammal bebissynth med olidligt ljud, nonstop, till jag äntligen behagade bli klar. 

Därefter gav vi oss ut på glassjakt och spelade in en ny vlogg (sneakpeak nedan). Väl hemma igen passade jag på att njuta av mammas soliga och vindstilla terass, medan Vincent sprang ut och in som han ville. 


Idag fick jag äntligen ett välbehövligt och efterlängtat samtal från min reumatolog. Det gjorde mig som vanligt inte klokare, men hon hävdade i alla fall att jag inte var bortglömd (och sa att de inte kan behandla/hjälpa då de inte är säkra på vad som är orsaken till mina symptom och avvikande värden). 

Det var idag det. 

Puss på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.