blogg

Överkokta makaroner och andra galenskaper!

Vet inte om det var mig eller väninnan jag försökte lura när jag tidigare idag övertygade oss båda om att jag idag skulle ha en lugn söndag. Alltså, ambitionen fanns där, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig.  Vi började ändå dagen i rätt anda. Vi gick på en lugn promenad ner till sjön och tittade på isen, som tillsammans med en piskande kall vind, påminde mig om att än så är det långt till vår. Sedan ville Vincent springa lite nere på fotbollsplanen och om det var han eller solen som inspirerade mig det vet jag inte, men snart var vi i full gång med att producera veckans träningsklipp. Avslutade gjorde vi i lekparken där vi kombinerade lek med träningsfilmande och sedan begav vi oss hemåt för mat.

Jag slängde ihop en fuskigt enkel köttfärssås och lyckades överkoka ett gäng fjärilsmakaroner. Efter det satt jag i ett ovanligt långt samtal, under vilket Vincent lyckades riva ut halva sitt “rum” samt alla kläder jag radat upp på soffan som ska säljas. På arton kvadratmeter blir det väldigt rörigt snabbt och det var inte lite saker barnet slängde ut i oförklarlig men total galenskap och eufori.

På förekommen anledning var vi tvungna att ställa till med stora vårstädet och nu sitter jag här och bloggar i ett hem i halvkaos.

Härligt med söndag! Önskar er en fortsatt fin sådan.

6 thoughts on “Överkokta makaroner och andra galenskaper!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.