blogg

Ny vecka – nya utmaningar! 

Vi har spenderat helgen på landet och ser nu fram emot en ny vecka. Vincent har verkligen haft en superenergisk helg, vilket förstås är ett bra tecken, men en smula utmattande för mamman. Själv har jag försökt med det stora konststycket att hålla en lagom pedagogisk ton och jobba på tålamodet. Jag har också fungerar som projektledare i uppdraget att hinna träffa så många som möjligt på minimal tid. En svår kombination och en fatal kombination för min kropp, men (!), jag går in i nya veckan med gott mod.

Nu blir det ett spännande möte för mig och en stor och god kaffe. 

Önskar er en härlig start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.