blogg

Nattning: 2 timmar!

Ikväll tog det två timmar att få honom att somna. Det gjorde det även igår. Inte för att han inte var tillräckligt trött, utan för att det var så mycket annat…

Kliande utslag, funderingar om skolan, minnen om en teckning som försvann med de kanariska vindarna för drygt fyra år sedan, frågor om undertecknads tandborstning, för varm pyjamas, för kall t-shirt – för att nämna några.

Det var ju det där med undertecknads tålamod. Jag slår vad om att han känner min inre stress. Hur mycket jag behöver den här stunden av kvalitetstid med mig själv. Och då blir det förstås ingen sömn. Inte på flit, utan för att han känner av mina vibbar.

Nu sover han i alla fall och min mage kurrar. Jag hoppade ju över kvällsmaten när barnet åt för jag tänkte att snart är det min tur, i lugn och ro. Jag och kaffekoppen. Men det drog visst ut lite på tiden.

Ska testa en ny strategi inför morgondagens läggning och ta en promenad runt kvarteret eller några gungningar i parken strax innan det är dags. Frisk luft brukar ju vara bra!

Hoppas att ni haft en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.