blogg

Inte kunna hålla sina löften.

Inför idag hade jag lovat Vincent att han bara skulle sövas för att byta kateter. Det var ju faktiskt så det var sagt. Men. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Väl på operationsbordet svarade Vincents blåsa inte alls på ett funktionstest som han borde reagerat på. Som doktorn uttryckte det så går det ju inte att styra det viljemässigt åt ena eller andra hållet i narkos. Detta ledde till att det ändå blev en mindre operation, som inte heller den hjälpte.

Imorgon väntar en slags röntgenundersökning av blåsan, varför vi fortfarande är kvar på sjukhuset inlagda.

Idag fick jag också reda på att det nervtest som gjordes på Vincents blåsa för en månad sedan visade på ett icke normalt beteende, men exakt vad det betyder vet vi inte riktigt än. Undersökningen imorgon ska som ett sista bevis berätta om det finns något mer att åtgärda med operation eller om det är nervdelen som vi måste rikta in oss på för att få svar.

Det har varit en lång dag som tog en vändning varken jag eller Vincent var förberedda på, så nu är det dags att sova. Vid 2:00 kommer de in med ny medicin till Vincent och jag vill verkligen ha hunnit sova något innan dess.

Nu är det dags att ladda ny kraft!

Den fantastiska bilden är taget av Moments by Jenny.

Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.