blogg

Livets berg- & dalbana!

Nu har det gått några dagar sedan jag i panik skrev om Vincents problem med katetern. Däremot följde jag inte upp det och berättade vidare. Jag ber om ursäkt för det och ber om ert överseende med att livet ibland kommer emellan. 

Till slut fick jag väcka min älskling och då kom konstigt nog kisset igång och katetern började fungera. Förutom kisset kom det även en hel del blod och när det inte avtag, utan snarare blev värre, blev jag ganska orolig. Jag vet ju vid det här laget att efter mycket aktivitet eller så kan det ibland bli lite blodblandat, saftblandat för att ni ska förstå, men detta var mycket mer och tjockare. 

På morgonen hade det slutat blöda och sedan dess har katetern fungerat utan problem. Vi behövde alltså inte åka in till sjukhuset igen, vilket var jätteskönt. 

Nu har han börjat kissa själv och det ser dessvärre ut som om inte heller denna operation har hjälpt, problemet kvarstår. Det känns verkligen tråkigt och jag tycker fruktansvärt synd om Vincent. Han är fortsatt vid gott mod och väldigt glad och positiv mellan jobbiga toppar, men det är ju allt annat än roligt. 

Dessutom reagerar han på kateterslangen med fruktansvärd klåda och den blir bara värre och värre. När jag smörjt in ett område ploppar ett nytt ut. 

Imorgon ska vi tillbaka till doktorn så får vi se hur vi nu går vidare. Om jag förstått rätt finns det tyvärr inget mer att göra rent operativt så nu ska de förmodligen undersöka blåsans nerver och hur de påverkar hans funktion.

Så orättvist! Han borde bara få vara barn. Kissa som man tänker är det mest naturliga i hela världen… 

One thought on “Livets berg- & dalbana!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.