blogg

I väntan på svar…

Har nyss intagit en sushi för att fördriva tiden till mitt läkarbesök, men nu sitter jag här på Neurocentrum och väntar. Ni minns kanske att jag gjorde en lumbalpunktion och en hel massa blodprover innan vår Barcelona-resa och idag ska jag förhoppningsvis få lite mer svar. 

Och för första gången på snart fyra år känner jag mig lite nervös. Det känns så definitivt. Samtidigt som jag vill veta mer exakt och hoppas på tydligare svar är det blandade känslor. 

Och tänk om jag inte får några nya svar. Att mina symptom ska fortsätta att förvärras utan svar och utan en fungerande medicinering. Det vore förstås det värsta. Har gått så lång tid nu. Så många läkarbesök, så lång väntan och så mycket hopp. 

Håller mina tummar, men vet inte riktigt för vad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.