blogg

Hemma bra, men borta bäst!

Här i Sverige längtar jag alltid bort. Och väl borta har jag ångest när det börjar närma sig hemfärd. Det är ju ganska uppenbart att min själ mår bättre på varmare breddgrader och det där är verkligen inte något nytt. Som liten lånade jag hela tiden språkkurser och resefilmer från biblioteket och de gånger vi åkte på charter ville jag aldrig hem. Det där är alltså inget nytt. Palmerna har alltid varit grönare där de växer naturligt så att säga 🙂

Och nu när sommaren är så här… svensk… så blir resenerven bara mer och mer påstridig. Förutom att den skriker efter värme värd namnet är det kultur och livsglädje som lockar. Jag (och liten) behöver varmare breddgrader! Jag drömmer om Barcelona så bjuder på lite nostalgi därifrån. 

Färg…

Ännu mera färg…

Såpbubblor i Borne!

Poesi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.