blogg

Helvetes inflammationer! 

På fredag ska jag äntligen tillbaka till min reumatolog och ni ska veta hur glad jag är för det. Det är tyvärr en helt galen kamp att få tid till sin reumatolog på Karolinska, så till den milda grad att man ska vara glad för telefonkontakt där man tafatt får försöka beskriva var man har ont och hur man mår. Avskyr den sortens sjukvård på distans som verkligen inte fungerar, men nu har jag äntligen en fysisk tid. Halleluja moment på den! (Sorgligt att ett läkarbesök ska behöva utgöra mina halleluja-moments, men men.)

Tiden kunde inte vara mer passande för nu har det nämligen gått så långt att det enda muskelområdet som inte är inflammerat än magen. 

Tår, fötter, ben, rumpa, rygg, nacke och armar däremot har samtliga flera muskelgrupper med pågående inflammation. Inte roligt! Det gör dessutom fruktansvärt ont och förutom smärtan i sig får jag även kramp som också den tar kål på mig. 

Det var dagens klag, nog med sånt! Köpte en griffeltavle-affisch på TGR (ej spons!) idag och både Vincent och jag har låtit kreativiteten flöda.

Puss på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.