blogg

Förväntansfull är bara förnamnet!

Äntligen har den lille gossen somnat inför morgondagens resa och resfebern är högre än någonsin. Han älskar verkligen att resa och det är alltid likadant, han blir så spänd att förväntansfull knappt räcker för att beskriva hans extas. Vi åker ju till London imorgon om någon lyckats missa det och Vincent har varit högst delaktig som alltid. Igår packade han väskan, men jag hade förstås järnkoll. Samarbetet var helt i min smak. Han kände att han bestämde, men framför allt att han var delaktig och duktig, och jag ledde det hela med smarta mamma-metoder. Jag valde kläder och han några leksaker som han ställde upp till minutiös perfektion. Sedan slutorganiserade jag det hela – en winwin alltså!

Från och med imorgon blir det livebloggande från London, men nu måste jag packa det sista, äta och försöka sova lite.

Kramar,

Linda.londonbaggage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.