blogg

Förhudsinflammation och operation.

Ni som läst min blogg tidigare vet att Vincent bakåt i tiden haft många problem med balanit (förhudsinflammation) och att han i januari opererades för detsamma. Där och då blev operationen större än vi trott då det visade sig att han också hade två missbildningar som rättades till. Efter blev det en jobbig period då han tvingades ha kateter och sedan även fick en kateter inopererad direkt i urinblåsan via magen. 

Därför var jag så otroligt glad när vi för några veckor sedan var på återbesök och de avslutade honom på urologen då hans njurar nu såg helt bra ut igen och det fungerat i övrigt. 

Redan innan dess hade han klagat på att det svidit och vi var hos doktorn då jag trodde han hade urinvägsinfektion, men så var det inte. Så när han igår igen klagade och hade ont tittade jag ordentligt och insåg att han fått balanit igen. Där och då gick det också upp ett ljus för mig att självklart var detta problemet även tidigare, men jag tänkte inte ens på att titta då han ju opererats. 

Nu har vi fått en akuttid tillbaka till urologen imorgon för att se om det vuxit ihop igen och då kan det bli aktuellt med en ny operation. Håller alla tummar för att det inte ska vara nödvändigt, men tycker själv att det ser ut som innan operationen igen. 

Hoppas ni har en fin måndag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.