blogg

Fel på katetern väl hemma?

Vi kom äntligen hem runt halv åtta ikväll. Vincent sov redan i vagnen efter en lång dag och medicin som gör liten extra sömnig. Innan jag åkte pratade jag med doktorn och jag kände att nu kändes det bra att åka hem. Att nu kan väl inget gå fel (och om det mot alla odds skulle göra det så har vi en plan). 

Efter att ha haft katetern proppad i några timmar öppnade jag den väl hemma igen och satte på påsen. Men. Det kom inget kiss. Inget! Jag lossade proppen, bytte påse och tillhörande slang, men fortfarande inget kiss. Tyckte det kändes otroligt konstigt att det inte skulle finnas någonting alls i blåsan, men valde att avvakta. Jag avvaktar fortfarande och det har fortfarande inte kommit något. Inte en droppe. Jag hoppas att anledningen är att blåsan är snustorr, men det känns en aning orimligt. Inte kan vi väl ha så maximal otur att något är fel, att det blivit stopp, just nu!?! Det måste ju vara omöjligt. Säg att det är omöjligt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.