blogg

En kvalificerad skitdag!

Idag har varit en riktigt dålig dag ur hälsosynpunkt. Allmänt svag och sedan domnade handen. Som så många gånger förr, men denna gången mycket mer intensivt och med hypersensibilitet. Tänk er en sovande fot – i flera timmar! 

När det väl släppte var jag riktigt trött och jag skulle bädda upp bäddsoffan. (Min säng; vi bor ju på 18 kvm.) Den där bäddsoffan var tillräckligt för hjärtklappning och andfåddhet med yrsel som gav illamående. 

Ligger fortfarande i sängen, men ville verkligen inte avsluta dagen utan ett inlägg för att uppdatera er på mitt läge.

Imorgon är lyckligtvis en ny dag – då tänker jag må bra!

Puss på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.