blogg

Det var så mycket prat om utlandsflytt – vad hände egentligen?

Rent känslomässigt har inget förändrats, jag önskar fortfarande att jag en dag kommer att kunna bo på varmare breddgrader, i ett varmare klimat (i dubbel bemärkelse). Men (jag vet att man aldrig börjar en mening med men!) som det ser ut just nu med min hälsa, men även med Vincents hälsa, så är det inte genomförbart. Jag känner mig för dålig och instabil för att flytta utomlands, hälsan tillåter det helt enkelt inte i dagsläget.

Jag brukar alltid säga att ‘home is where your heart is’ och det håller jag fast vid. Jag skulle fortfarande påstå att mitt hjärta är någon helt annan stans än på en åker några mil från Kungsbacka, men allting kan ju hända och förändras. Just nu fokuserar jag på Vincent och min hälsa och försöker att inte drömma om det som inte går just nu. Det är en daglig kamp!

Trots detta låter jag tipsen om att flytta utomlands stå kvar här på bloggen. De är ju fortfarande lika aktuella och jag är säker på att det finns många av er därute som kan vara intresserade av och ha nytta av de artiklarna.

Så summa kardemumma, livet kom emellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.