blogg

Dag för dag.

Nu är han tillbaka på operationsbordet min lille prutt. Och som jag hoppas att det är den där missbildningen som vuxit ut igen och skapat samma problem som tidigare. Missförstå mig rätt; jag vill bara att det ska vara något de relativt enkelt kan hitta och samtidigt åtgärda. Är det inget hinder i urinröret blir utredningen mycket mer komplex och jag vill bara att min lilla tappre prins ska få må bra och bara vara barn. 

Jag väntar otåligt på att de ska ringa från uppvaket. Har tagit en kaffe och hämtat lite leksaker från lekterapin till rummet, men efter det vet jag liksom inte vad mer jag kan hitta på. Jag står bara rakt upp och ner och väntar. I entréhallen, för där har jag bäst mottagning.

Jag håller tummarna! 

Puss på er. 

One thought on “Dag för dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.