blogg resor

Borta bäst!

Jag har länge funderat över hur jag ska balansera bloggen mellan resor. Ska jag skriva om resor vi inte är på men gjort eller prata om det liv jag lever mellan dem? Eller borde jag kanske fylla ut med content om resor och dela med mig av de tips jag samlat på mig genom åren? Och nu känns svaret självklart! Jag måste vara på riktigt, dela med mig av nuet, inte göra uppehåll och göra allt det jag just beskrev. Jag kommer att ge er tips och berätta om resor, dela med mig av planer framåt, men också av de erfarenheter jag har och de planer vi gör.

Som ni vet har vi tågluffat runt Sverige de senaste veckorna. Vi har haft tur med vädret, men framför allt har vi mött människor vi umgicks mycket med under vår tid i Las Palmas och fått vädra tankar och känslor om livet utanför Sveriges gränser. Det är lite som att leva i den värld man längtar så mycket till, men det triggar även en önskan och längtan om att vara på andra breddgrader.

Jag och Vincent har vår bas i Göteborg, vi har bott utomlands i perioder och vi älskar äventyr och värme. Hur mycket jag än vill, mest för att uppfylla andras förväntningar, önskar jag att jag verkligen trivdes i Sverige och inte längtade bort, men så är inte fallet. Jag jobbar heltid med online marketing och driver den här resebloggen vid sidan av. Det är mitt nu. Ni kan säkert tänka er att min önskelista ser lite annorlunda ut, men just nu måste vi av olika skäl ha vår bas i Sverige.

Jag är ensamstående mamma till Vincent, blir 33 senare i höst och mår bäst i värme – både vädermässigt och kulturellt! Jag vill att resmedbarn ska vara en reseblogg som guidar i just resor med barn, men också berättar och tipsar om att flytta och bo utomlands. Resmedbarn ska vara en måbra-sida att alltid ta fram när man önskar att man vore någon annanstans – och  när man är precis mitt i sin dröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.