blogg

Affirmationer och meditation.

Det är ju inne just nu att vara lite flummig och ett med naturen, men det är inte det som får mig att välja en ‘law of attraction’-inspirerad livsstil eller tankesätt. Jag är helt övertygad om att tankens kraft är mycket mer kraftfull än vi tror och försöker därför att tänka rätt. Jag är dock medveten om att jag har en lång väg att gå, men jag märker skillnad på när jag lyckas bättre.

Affirmationer är något jag har velat göra länge och man kan nog säga att jag gjort det halvhjärtat, knappt. Jag har haft ett eget visionboard och jag och Vincent har också gjort ett tillsammans. För en tid sedan, strax innan vi flyttade, fick jag en bok av vänner med just dagliga affirmationer och den är fantastisk. Det är ett perfekt sätt att komma igång och även om målet är att skriva egna, så är boken en bra hjälp.

Jag vill börja mina dagar med affirmation och meditation och det går också halvhjärtat. Vissa dagar lyckas jag och ger mig själv den tiden, andra har jag inte ork till något. Men jag vill göra det till en rutin, om det så är det enda jag gör för mig själv. Tio minuter per dag, mer än så behövs inte.

Använder ni er av affirmationer? Vill ni att jag delar med mig av hur jag tänker och enkla sätt att göra det på? Eller kanske hur man gör för att involvera barnen!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.